Konzervativna i estetska dentalna medicina

 Keramičke su ljuskice savršeno rješenje za poboljšanje estetskog izgleda zubi.

Bijeli i prirodan osmijeh želja je svakog pacijenta

 

Keramičke ljuskice

Keramičke su ljuskice savršeno rješenje za poboljšanje estetskog izgleda zubi. Pomoću njih možemo promjeniti oblik i veličinu zuba, zatvoriti preveliki razmak među zubima ,ispraviti okrhnuća te prekriti diskoloracije. Terapija zahtijeva minimalno dvije posjete, prvi put se u dogovoru s pacijentom postavlja dijagnoza, analizira fotografije kako bismo dogovorili željenu veličinu i oblik zuba te planira tijek terapije.

U idućoj se posjeti zubi pripremanju za  stavljanje keramičkih ljuskica, brusi se minimalna površina zuba te se na njega lijepe privremene krunice.U zadnjoj posjeti postavljaju se tanke ljuskice napravljene u laboratoriju koje zbog svoje transparentnosti pružaju potpuno prirodan izgled .

Pomoću keramičkih ljuskica vrlo brzo možemo doći do lijepog osmijeha!  

Inlay /onlay

Inlay je visokokvalitetni ispun koji je posebnom tehnikom izrađen u dentalnom laboratoriju Dentalpro poliklinike  od nakvalitetnijih materijala renomiranog proizvođača keramike. Koristi se za rekonstrukciju zuba zahvaćenih karijesom, a ponekad se primjenjuju za ispravljanje sitnih nesavršenosti u zoni osmijeha. Koriste se u situacijama kada oštećenje zuba nije toliko veliko da se treba nadomjestiti krunu a trajnije je  rješenje od običnih kompozitnih ispuna zbog čvrstoće  materijala. Inlay se od onlaya razlikuje jedino po veličini zubne površine koja se pokriva, inlay pokriva samo središnji dio zuba dok se onlayem prekriva dio zuba koji je u kontaktu sa ostalima.

Izbjeljivanje Phillips Zoom Lampa

Vođeni  željom da  imamo pacijente s divnim, bijelim i prirodnim osmijehom u Dentalpro klinici na raspolaganju imamo Phillips Zoom Lampu, najsigurniji način izbjeljivanja zuba koji tehnologijom led svjetla pruža izuzetne rezultate.

Brzo i profesionalno izbjeljivanje eliminira tvrdokorne mrlje te izbjeljuje požutjele zube.

Izbjeljivanje Phillips zoom lampom jednostavan je postupak koji provodi stomatolog a omogućuje   posvjetljivanje zuba do 8 nijansi bez pojave osjetljivosti   kod pacijenata – u samo 45 min!!! Zahvaljujući mogućnosti regulacije intenziteta, Philips Zoom se prilagođava individualnim potrebama svakog pacijenta a trajanje samog postupka se prilagođava njegovoj situaciji . 

Idealno je rješenje za pacijente sa zdravim zubima koji žele dodatno učiniti svoj osmijeh ljepšim!

 

This post is also available in: English (Engleski) Italiano (Talijanski) Deutsch (Njemački) Norsk bokmål (Književni norveški)