Inovativno rješenje i sigurna tehnika nadomjestka zubi 

Fiksni zubni most na četiri  ili šest implantata

 

Pojavom All-on-four koncepta moderna stomatologija napravila je iskorak pri rješavanju problema totalne bezubosti. All-on-four rješenje idealno je za potpunu bezubost, a moguće ga je primijeniti u obje čeljusti.

PREDNOSTI OVE METODE

Zahvat je jednostavan i brz, u samo jedan dan, ova moderna tehnika će vam, uz stručno vodstvo DentalPro kiruga licu podariti osmijeh koji ste priželjkivali. Dugotrajno je rješenje kojem je prednost što je postavljen na principu vijčanih veza  što omogućuje nesmetanu  intervenciju u slučaju potrebe za  popravkom  bez oštećenja. Pacijentu omogućavamo cjelokupnu funkcionalnost zagriza s odličnim estetskim rezultatima u samo jednoj posjeti!

TIJEK TRETMANA 

Kvalitetnom dijagnostikom se određuju idealne pozicije za ugradnju 4 implantata na koje se vijčanom vezom imedijatno pričvršćuje protetski nadomjestak koji je  izrađen u našem vrhunski opremljenom laboratoriju. Sam zahvat minimalno je invazivan, oporavak je brz, a rad ima trenutnu funkciju te pacijent može odmah jesti.

Tijekom prvog posjeta preporučujemo najprikladniju terapiju, uzimajući u obzir vaše potrebe kako bi vam vratili osmijeh na lice.

Jedna od metoda kojom se postiže funkcionalnost i estetika u vrlo kratko vrijeme poznata je pod imenom All on 6*. Slična All on 4 tehnici, umjesto ugradnje četiri implantata, ovom metodom postavlja se šest implantata kako bi rad bio stabilniji i dugotrajniji.

Stomatologija je posljednih godina znatno napredovala te donosi rješenja za sve probleme koji se tiču zuba, zubnog mesa i kosti. DentalPro centar prati novitete i integrira u rad inovacije koje našim pacijentima donose izvrsnu uslugu i maksimalnu posvećnost indivualnim potrebama.

This post is also available in: English (Engleski) Italiano (Talijanski) Deutsch (Njemački) Norsk bokmål (Književni norveški)