Novi medicinski uređaj u dermatologiji i estetskoj medicini

Pruža mogućnost izvođenja neinvazivnog tretmana za uklanjanje viška opuštene kože i zamjena je kirurškim zahvatima.

 

Radi smanjene količine kolagena koža stari i gubi elastičnost. Neinvazivnim tretmanima postižu se sjajni rezultati  sa svrhom pomlađivanja kože lica. Nekada je blefaroplastika  bila isključivo domena estetske kirurgije. Danas zahvaljujući pojavi medicinskog uređaja PLASMAGE® moguće je ukloniti  višak kože na kapcima te u području oko očiju bez rezanja, ukloniti bore i ožiljke, strije te popraviti razne nepravilnosti kože.

Plasmage se najčešće se koristi za nekirurško podizanje kapaka/nekirurška blefaroplastika.

PLASMAGE®  tretman se provodi tako što se pacijentu prvo nanese anestetska krema kako se ubod posebno dizajnirane iglice ne bi osjetio. Sam postupak traje 30 – 60 minuta ovisno o površini područja koje se tretira. Električnim lukom koji je stvoren ionizacijom plinova moguće je postići veliku preciznost i djelovanje isključivo na površinu kože te okolno tkivo ostaje netaknuto. Zbog toga ne nastaju ožiljci, vrijeme oporavka je kratko, a rezultati impresivni.  Mogućnost regulacije razina snage i frekvencije jamči nam potpunu sigurnost tijekom tretmana, a upravo je to jedinstveno kod ovog uređaja – tretirana zona trenutno se obnavlja.

Tretmanom s Plasmage aparatom postižu se impresivni rezultati koji su  vidljivi odmah, a do krajnjeg se rezultata dolazi za 6-8 tjedana nakon zahvata kada dolazi do potpunog oporavka kože. Rezultati dobiveni tretmanom Plasmage su trajni!

This post is also available in: English (Engleski) Italiano (Talijanski) Deutsch (Njemački) Norsk bokmål (Književni norveški)