Tretman plazmom

 Inovativnom procedurom postiže se pomlađivanje kože i regeneracija kožnog tkiva

PRP tretman (Platelet Rich Plasma – plazma obogaćena trombocitima ) je metoda kojom se postiže poboljšanje  kvalitete kože.

 

Tretman plazmom (PRP / PRF / CGF) poznat je i kao “ vampirski tretman” jer se koriste sastojci iz naše krvi. Ovom inovativnom procedurom postiže se pomlađivanje kože i regeneracija kožnog tkiva i potiče stvaranje sitnih krvnih žila koje hrane našu kožu. Plazma djeluje na prirodne mehanizme te potiče regeneraciju kolagena i pojačava utjecaj faktora rasta na kožu.

PRP tretman (Platelet Rich Plasma – plazma obogaćena trombocitima ) je metoda kojom se postiže poboljšanje  kvalitete kože. Provodi se isključivo sa sastojcima iz vlastitog krvotoka bez dodatnih djelatnih tvari što je čini potpuno prirodnom i bez mogućih nuspojava.

Pacijentu se uzima mala količina krvi. Krvna plazma u kojoj se nalaze faktori rasta i drugi sastojci neophodni za regeneraciju se posebnom tehnikom u centrifuge odvaja  od staničnog dijela  krvi i koncentrira se, zatim se aplicira  u regiju kože gdje želimo postići bolju ishranu tkiva i njegovu regeneraciju. Time potičemo naše tijelo na pomlađivanje, regeneraciju kože te se poboljšava tekstura kože što se osjeća na dodir. 

Tretman krvnom plazmom učinkovit je i kod gubitka kose jer potiče stvaranje novih vlasi i regeneraciju folikula dlake .Stimulira rast novih mladih vlasi kose čime se postiže gustoća kose.

PRP tretmanom potpuno prirodim putem vraćamo biološki sat  unatrag  te pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea.

 

This post is also available in: English (Engleski) Italiano (Talijanski) Deutsch (Njemački) Norsk bokmål (Književni norveški)