Sigurna metoda pomlađivanja kože

Tretman je potpuno bezbolan a pacijent se odmah nakon zahvata može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

 

 Mezoniti su u potpunosti sigurna metoda pomlađivanja kože, daju efekt smanjenja bora uz očuvanje potpuno  prirodnog izgleda te  potiču naše tijelo na proces stvaranja kolagena u koži.

Mezoniti su napravljene od biokompatibilnog materijala polydioxanone koji se koristi i u kardiokirurgiji kod operacija srca te krvnih žila a potpuno se apsorbira u organizmu.  Apsorbcijom mezoniti u tkivo  potiče se stvaranje kolagena koji daje potporu koži. Posebno je učinkovit tretman za tanku kožu koja je sa godinama izgubila elastičnost i tonus.

Tretman je potpuno bezbolan, a pacijent se odmah nakon zahvata može vratiti svakodnevnim aktivnostima. Tretirana se zona dezinficira i nanosi se anestetska krema i zatim se ispod kože unose  mezoniti. U jednom se tretmanu uobičajeno ugrađuje  od 10-50 mezoniti. Veći broj niti utječe na snažniju stimulaciju kolagena i učvršćivanje kože u cjelini.

Efekt tretmana mezoniti postaje vidljiv 6-8 tjedana nakon tretmana koliko je potrebno da se stvori kolagen.

Metoda je odlična  alternativa osobama koje se boje face liftinga i botoxa jer se njihovom primjenom ne utječe na mimiku lica. Maksimalan efekt traje  12-18 mjeseci nakon tretmana.

 

This post is also available in: English (Engleski) Italiano (Talijanski) Deutsch (Njemački) Norsk bokmål (Književni norveški)