Konzistencija posebno ugodna na dodir te savršena apsorpcija osnovne su značajke ove linije proizvoda!

 

Možete isprobati slavnu Forlled-ovu regenerativnu kozmetičku liniju s formulom koju je odobrio japanski znanstvenik Makoto Hatto, dobitnik Nobelove nagrade za biokemiju. Izvanrednost linije leži u jedinstvenoj tehnologiji na svijetu koja parcelizira hijaluronske molekule nano-tehnologijom koja ih čini tako malim da prodire duboko u kožu sa svim svojim kompleksom aktivnih sastojaka.

Za sada FORLLE’D ostaje jedini proizvođač na tržištu koji, zahvaljujući patentiranoj formuli, može djelovati dublje umjesto da ostane na površinskom sloju kože, što se do sada moglo postizati samo injektiranjem hijaluronskih filera.

Postoje linije za sve vrste kože, zajednička značajka je konzistencija koja je posebno ugodna na dodir i savršeno se apsorbira.
FORLLE’D značajno poboljšava kvalitetu kože i rezultati su zadivljujući kada se kombiniraju s hijaluronskim punilima ili Botoxom, s poboljšanjima trajanja rezultata do 50%. 
FORLLE’D kozmetika je novost za naše tržište koje je zahvaljujući izuzetnim performansama i kvaliteti već našla svoje mjesto u najboljim klinikama i kozmetičkim salonima, te najekskluzivnijim svjetskim odmaralištima (Emirates Palace – Dubai).

This post is also available in: English (Engleski) Italiano (Talijanski) Deutsch (Njemački) Norsk bokmål (Književni norveški)