Skintech pilinzi spadaju u svjetski vrh pilinga po učinkovitosti

Pilinzi uklanjaju suhe, odumrle stanice, osvježavaju kožu te ju čine blistavom i sjajnom.

 

Profesionalni pilinzi su vrlo koncentrirani i učinkoviti, a sastoje se od kombinacije voćnih kiselina. Pilinzi također  mogu ukloniti i manje bore, kao i pigmentacije tj. flekice, pogotovo u višim slojevima kože. Na taj način kemijski pilinzi ujednačavaju boju i ten kože.

Kod osoba s masnom i mješovitom kožom, kao i prisutnim upalnim procesima i aktivnim aknama nakon terapije pilingom postižemo odlične rezultate.

Kemijski piling svojim djelovanjem uklanja površinski, oštećeni sloj kože. Dolazi do ljuštenja i nastanka nove mlade kože. Time se omogućava obnavljanje  kože koju želimo osvježiti. Tretman traje oko 30 minuta, nije bolan, a pacijenti osjete toplinu na koži samo tjekom tretmana. Nakon tretmana pilingom nova je koža svjetloružičaste boje i nježna.  Mlada je koža osjetljiva na sunce i iz tog razloga je ovo tretman koji se ne primjenjuje tijekom ljetnjeg perioda.

Pilinzi tvrtke SKINTECH zbog svoje jedinstvene patentirane formule dopuštaju iznimnu kontrolu dubine djelovanja pilinga što je osobito važno za sigurnost pacijenta kao i za postizanje ujednačenih rezultata na cijelom licu. Također, jednoliko prodiranje pilinga prema dubljim slojevima kože jamči maksimalan učinak u svim slojevima tretiranja kože. Stručnjaci Dentalpro klinike odabrat će vrstu pilinga koju će koristiti, a zbog  mogućnost  odabira  kombinacije različitih kiselina daje  individualan pristup različitim problemima kože.

This post is also available in: English (Engleski) Italiano (Talijanski) Deutsch (Njemački) Norsk bokmål (Književni norveški)