Precizna dijagnostika jedini je put do ljepšeg osmijeha!

Vrhunska tehnologija standard je naših stručnjaka

Vođeni željom da  pacijentima pružimo osjećaj ugode i zadovoljstva, neizmjerno nam je bitno da mogu napraviti sva  potrebna snimanja unutar našeg centra.  Dentalpro raspolaže Planmeca ProMax® 3D modernim rendgenskim uređajem koji omogućava brzo i sigurno dobivanje visokokvalitetne digitalne panoramske i 3D slike.  Upotrebom Planmeca Ultra Low Dose™  protokola omogućeno je CBCT snimanje sa znatno nižom dozom zračenja od standarda, a bez smanjenja kvalitete slike. PREDNOSTI SUVREMENE DIJAGNOSTIKE  Kvalitetna 3D dijagnostika prethodi planiranju svakog implantološkog zahvata u Dentalpro poliklinici kako bi naši stručnjaci dobili precizan uvid u strukture kosti i mekih tkiva  te se posvetili liječenju.

Sve ordinacije opremljene su stomatološkim jedinicama sa ProX RTG – Planmeca  digitalnim rendgenskim uređajima. Uređaji su povezani s računalom koje našem  stručnom osoblju omogućuje  brzo snimanje pojedinačnih pozicija zuba i garantira snimke izuzetne jasnoće.

Svaki korak u radu iznimno je bitan, a dijagnostika je temelj koji određuje kvalitetu našeg rada i standard je naših stručnjaka.

Razvoj  moderne tehnologije uvelike je doprinio razvoju dijagnostičkih postupaka u stomatologiji. Detaljna  medicinska  anamneza, stomatološki pregled i radiološke pretrage neophodni su  za  određivanje kvalitetne implantoprotetske terapije. Korištenjem 3D radiološke snimke prije ugradnje implantata, mogućnosti komplikacija svedene su na najmanju moguću mjeru. Zbog toga svakom pacijentu stručnjaci DentalPro klinike pristupaju individualno, kako bismo mu pružili detaljna objašnjenja o planu terapije koja se definira sukladno njegovim željama i mogućnostima.

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin