Zadovoljan pacijent naš je najvažniji cilj

Kvalitetan individualan pristup misao je vodilja cijelog DentalPro tima

Velika je privilegija u svijetu danas biti okružen timom ljudi koji dijeli istu strast prema poslu i ljubav prema ljudima. Naša sinergija, želja za novim znanjima, upotrebom najnovijih i najboljih tehnologija vode nas da budemo izvrsni kako bi vama pružili vrhunsku uslugu, jedinu koju zaslužujete.

Potrebe svakog pacijenta su drugačije, a mi razumijemo da imate određene nesigurnosti i pitanja stoga nastojimo da se osjećate sigurno i da u naše osoblje imate povjerenje jer mi ćemo vam se u potpunosti posvetiti. Moto koji nas vodi u radu – kvaliteta, a ne kvantiteta, najbolje opisuje razinu posvećenosti svakoj osobi koja nam se obrati sa željom za promjenom.

Načela našeg poslovanja su stručnost i odgovornost u radu, poštivanje, iskrenost te briga o pacijentu u svakom koraku.

Orijentirani smo na pružanje vrhunskih stomatoloških i estetskih usluga, pratimo vaše želje te kroz razumijevanje tržišnih potreba kreiramo usluge koje će pridonijeti vašem zdravlju i ljepoti te u konačnici – kvaliteti života.

U radu smo, kao i u životu, strastveni, precizni, pozitivni, dobronamjerni i zahvalni. Potičemo jedni druge na učenje i razvoj, a najvećom privilegijom u našem pozivu smatramo opravdati povjerenje pacijenata, partnera i javnosti te pokazati (i dokazati) da rezultati dolaze kada se radi predano i odgovorno.

Kvaliteta koju njegujemo i koja nas vodi je stalna težnja da ispunimo sva očekivanja naših pacijenata te da svaki put pružimo potpuni doživljaj kojem ćete se rado vraćati znajući da u DentaPro timu imate vjerne partnere na putu ka zdravom, lijepom I zadovoljnom osmijehu.

Mi nismo samo osoblje DentalPro-a niti ste vi samo pacijenti. Iza naše dugogodišnje prakse, edukacije i rada stoji ljudskost koja našu viziju čini dosežnom i pruža nam mogućnost da vaše želje pretočimo u stvarnost te da se vašoj sreći i zadovoljstvu zajedno s vama radujemo.

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin