Tražimo predstavnike DentalPro klinike u inozemstvu!

DentalPro  otvara vrata svima koji su dobronamjerni, pozitivni, kreativni, ambiciozni i željni kvalitetne i dugoročne suradnje.

DentalPro klinika uz profesionalni  i stručni kadar ima  na raspolaganju najmoderniju tehnologiju te visokokvalitetne materijale koje svakodnevno koriste s istim ciljem: stvaranjem osmijeha na licu pacijenata.

Visokokvalitetni proizvodi po pristupačnim cijenama prepoznati su među pacijentima i sve se više ljudi odlučuje na usluge dentalne medicine u Hrvatskoj.

Tražimo pouzdane i ozbiljne suradnike koji će potencijalne pacijente na stranim tržištima upoznati sa uslugama DentalPro klinike na obostrano zadovoljstvo. Kvaliteta usluge i međuljudskih odnosa čini nas konkurentnima na tržištu, posvećenost individualnim željama i potrebama svakog pacijenta  i pružanje izvrsne usluge naša je osnovna misao u radu.

Pronašli ste sebe u ovom tekstu, mislite da biste se ukopili u našu viziju i želite ugovoriti sastanak? Budite slobodni javiti nam se na 091 250 1888 ili info@dentalpro.hr kako bismo vas ugostili i kako biste dobili više informacija.

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin