Pacijent nam je na prvom mjestu i želimo Vam pružiti ugodan boravak u našoj poliklinici za vrijeme, prije te nakon liječenja.

Smješteni smo u turističkom području i možemo organizirati posjete na temelju vaših interesa!

Nudimo apartmane za naše pacijente:

  • 3 * u centru grada Rijeke ili u blizini našeg centra
  • 4 * u istom kompleksu DentalPro centra (s malom integracijom)

Nalazimo se u turističkom području i možemo organizirati posjete na temelju vaših interesa, u skladu s Vašim lječenjem. U drugoj fazi dentalni laboratorij ostavlja slobodno vrijeme između proba. Iskoristite te trenutke kako biste upoznali hrvatsku kulturu i ljepote Kvarnera. U blizini apartmana i dentalnog centra postoje korisne usluge za vrijeme boravka u inozemstvu: restorani, kafići, trgovački centar, banka, bankomat, ljekarna…

Trsatski Kaštel

Trsatski kaštel je strateški izbočeni vidikovac na 138 metara visokom brijegu koji dominira Rijekom. Kolosalan pogled ka nasuprotnim brjegovima, Katarini i Kalvariji, kao i na cjelokupni prostor riječkog Starog grada, sveobuhvatno se pruža s platoa. Trsatski kaštel obogaćen novim sadržajima – galerijskim prostorom s likovnim izložbama, ljetnim koncertima i kazališnim predstavama na otvorenom, kao i modnim revijama i književnim večerima.

Korzo

Riječka glavna ulica, paralelna s morem i rivom, bila je u centru zbivanja još od vremena kad je bio Corso, izlagačka magistrala Fiume. Terasni kafići i trgovine dopunjavaju ovaj pješački dio gdje se odvija i Riječki karneval. Od znamenitosti izdvajaju se gradski toranj i okolna zgrada Radio Rijeke. Svi ostali glavni muzeji udaljeni su nekoliko minuta hoda.

Gradski toranj

Gradski toranj, jedan od simbola Rijeke, izvorno je predstavljao tipičnu prohodnu kulu kroz koju se ulazilo u utvrđeni grad. On i danas uspijeva dominirati središnjim dijelom Korza. Građen je u srednjem vijeku, vjerojatno na temeljima kasnoantičkih, primorskih gradskih vrata. 

Riječke plaže

Rijeka nudi brojne urbane plaže na samo nekoliko minuta vožnje od centra. Plaže su bez većih gužvi turista i nude sjajnu izolaciju i priliku za odmor. Istočno od središta grada nalaze se četiri plaže: Brajdica, Sablićevo, Glavanovo i Grčevo. Zapadno od Rijeke nalazi se više plaža i odmarališta uključujući Igralište, Ploče, Bivio, Skalete, Kostanj i Preluk.

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin