Novi medicinski uređaj u dermatologiji i estetskoj medicini

Pruža mogućnost izvođenja neinvazivnog tretmana za uklanjanje viška opuštene kože i zamjena je kirurškim zahvatima.

Radi smanjene količine kolagena koža stari i gubi elastičnost. Neinvazivnim tretmanima postižu se sjajni rezultati sa svrhom pomlađivanja kože lica. Nekada je blefaroplastika bila isključivo domena estetske kirurgije. Danas zahvaljujući pojavi medicinskog uređaja PLASMAGE® moguće je ukloniti višak kože na kapcima te u području oko očiju bez rezanja, ukloniti bore i ožiljke, strije te popraviti razne nepravilnosti kože.

Plasmage se najčešće koristi za nekirurško podizanje kapaka (nekirurška blefaroplastika).

PLASMAGE® tretman se provodi tako što se pacijentu prvo nanese anestetska krema kako se ubod posebno dizajnirane iglice ne bi osjetio. Sam postupak traje 30 – 60 minuta ovisno o površini područja koje se tretira. Električnim lukom koji je stvoren ionizacijom plinova moguće je postići veliku preciznost i djelovanje isključivo na površinu kože te okolno tkivo ostaje netaknuto. Zbog toga ne nastaju ožiljci, vrijeme oporavka je kratko, a rezultati impresivni. Mogućnost regulacije razine snage i frekvencije jamči nam potpunu sigurnost tijekom tretmana, a upravo je to jedinstveno kod ovog uređaja – tretirana zona trenutno se obnavlja.

Pomoću Plasmage aparata postižu se impresivni rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a do krajnjeg rezultata dolazi se 6-8 tjedana nakon potpunog oporavka kože. Rezultati dobiveni tretmanom Plasmage su trajni!

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin