Tretman plazmom. Inovativnom procedurom postiže se pomlađivanje kože i regeneracija kožnog tkiva

PRP tretman (Platelet Rich Plasma – plazma obogaćena trombocitima ) je metoda kojom se postiže poboljšanje kvalitete kože.

Tretman plazmom (PRP / PRF / CGF) poznat je i kao “ vampirski tretman” jer se koriste sastojci iz naše krvi. Ovom inovativnom procedurom postiže se pomlađivanje kože, regeneracija kožnog tkiva i potiče se stvaranje sitnih krvnih žila koje hrane našu kožu. Plazma djeluje na prirodne mehanizme te potiče regeneraciju kolagena i pojačava utjecaj faktora rasta na kožu.

PRP tretman (Platelet Rich Plasma – plazma obogaćena trombocitima ) je metoda kojom se postiže poboljšanje  kvalitete kože. Tretman se provodi isključivo sa sastojcima iz vlastitog krvotoka bez dodatnih djelotvornih tvari što ga čini potpuno prirodnim i bez mogućih nuspojava.

Pacijentu se uzima mala količina krvi. Krvna plazma u kojoj se nalaze faktori rasta i ostali sastojci neophodni za regeneraciju, posebnom se tehnikom centrifuge odvajaju od staničnog dijela krvi te se koncentriraju. Potom se aplicira u područje kože gdje želimo postići bolju kvalitetu tkiva i njegovu regeneraciju.

Tretman krvnom plazmom učinkovit je i kod gubitka kose jer potiče stvaranje novih vlasi i regeneraciju folikula dlake .Stimulira rast novih mladih vlasi kose čime se postiže gustoća kose.

PRP tretmanom potpuno prirodim putem vraćamo biološki sat  unatrag  te pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea.

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin