Skintech pilinzi spadaju u svjetski vrh pilinga po učinkovitosti

Pilinzi uklanjaju suhe, odumrle stanice, osvježavaju kožu te je čine blistavom i sjajnom.

Profesionalni pilinzi su vrlo koncentrirani i učinkoviti, a sastoje se od kombinacije voćnih kiselina. Pilinzi također  mogu ukloniti i manje bore, kao i pigmentacije tj. flekice, pogotovo u višim slojevima kože. Na taj način kemijski pilinzi ujednačavaju boju i ten kože.

Kod osoba s masnom i mješovitom kožom, kao i prisutnim upalnim procesima i aktivnim aknama, nakon terapije pilingom postižemo odlične rezultate.

Kemijski piling svojim djelovanjem uklanja površinski oštećeni sloj kože. Dolazi do ljuštenja i nastanka nove mlade kože. Time se omogućava obnavljanje  kože koju želimo osvježiti. Tretman traje oko 30 minuta, nije bolan, a pacijenti osjete laganu toplinu na koži samo tijekom tretmana. Nakon tretmana nova je koža nježna i svjetlo ružičaste boje. Mlada koža je osjetljiva na sunce i iz tog razloga se tretman ne provodi tijekom ljetnog perioda.

Pilinzi tvrtke SKINTECH zbog svoje jedinstvene patentirane formule dopuštaju iznimnu kontrolu dubine djelovanja pilinga što je osobito važno za sigurnost pacijenta kao i za postizanje ujednačenih rezultata na cijelom licu. Također, jednoliko prodiranje pilinga prema dubljim slojevima kože jamči maksimalan učinak u svim slojevima tretiranja kože. Stručnjaci DentalPro klinike odabrat će vrstu pilinga koja najbolje odgovara vašim potrebama, a zbog mogućnosti kombinacije različitih kiselina daje se individualan pristup svim problemima kože.

.

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin