Hijaluronski fileri Profhilo i Aliaxin

Tretman hijaluronskim filerima Alliaxin siguran je način poboljšavanja izgleda

Osim za revitalizaciju kože koriste se i za korekcije izgleda lica pa se njime mogu popunjavati usne, obrazi i bore te napraviti lifting cijelog lica.  

Hijaluron je prirodni sastojak naše kože, a njegova je uloga da zadržava vodu, sprečava isušivanje kože te je čini mladolikom. Nakon tridesete godine uslijed pojačane resorpcije hijalurona koža gubi elastičnost, postaje opuštena, dehidrirana i gubi volumen. Kako bi popravili te nedostatke primjenjujemo hijaluronske filere koji nam pomažu pri revitalizaciji kože kako bi bila sjajnija i zategnutija.

Zahvati su brzi, a rezultati trenutačni.

U želji da našim pacijentima pruže najkvalitetnije usluge, stručnjaci Dentalpro klinike, s velikim iskustvom u estetskoj dermatologiji,  odabrali su hijaluronske filere talijansko-švicarskog proizvođača Ibsa. Kompanija Ibsa je fokusirana na razvoj patentiranih tehnologija, a primjenom njihovog proizvoda  Alliaxin trenutačno postižemo željeni efekt i rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. Alliaxin hijaluronske filere odlikuje izuzetno velika čistoća sastava te jedinstvena formula koja ih čini potpuno sigurnim za primjenu sa minimalnim nuspojavama uz neznatno oticanje  te dugotrajnost učinka.

Razlika u upotrebi Alliaxin hijalurnoskih filera u odnosu na druge filere se posebno primjećuje kod povećanja volumena usana. Otok je već idući dan minimalan zbog visoke čistoće sastava.

Zahvat ubrizgavanja hijaluronskih filera je brz. Na površinu kože nanosi se anestetska krema i po želji lokalni anestetik da bi se izbjegla bol pri prodiranju igle u kožu. Nakon djelovanja anestetika ubrizgava se hijaluronski filer i sam tretman traje svega nekoliko minuta, ovisno o području u koje se ubrizgava hijaluron. Prvi su rezultati vidljivi gotovo odmah, a  7 do 14 dana nakon tretmana dolazi do optimalnog efekta.

Hijaluronski fileri Aliaxin se osim za revitalizaciju kože koriste i za korekcije izgleda lica pa se njime mogu popunjavati usne, obrazi i bore te napraviti lifting cijelog lica.

Tretman hijaluronskim filerima Alliaxin  siguran je i prirodan način poboljšavanja izgleda!

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin