Aplikacija Vistabel botoxa donosi vidljive rezultate

Botox ne utječe na osjetilne živce niti stvara dojam ukočenosti lica.

Vrlo djelotvoran estetski tretman bez nuspojava uzrokuje opuštanje mišića te učinkovito uklanja sitne i duboke bore.

Botox Vistabel je prirodni pročišćeni protein koji je nastao od bakterije Clostridium botulinum, sadrži aktivnu tvar botulinum toksin tip A i pomaže u usporavanju znakova starenja. U Dentalpro klinici koristimo botox marke Vistabel kojeg proizvodi američka farmaceutska tvrtka  Allergan, a odobren je od Hrvatske agencije za lijekove.

Tretman se provodi  tako da se botox Vistabel pažljivo i precizno aplicira lokalno na mjesto na kojem želimo smanjiti djelovanje živčanih impulsa mišića, a nestaju postojeće bore stvorene mimikom lica. Aplikacija botoxa je bezbolna, a tretman traje svega nekoliko minuta. Efekt je vidljiv 2-3 dana nakon tretmana, a lice djeluje odmorno, mlađe i svježije. Pacijenti se odmah mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Tretmanom botoxa učinkovito uklanjamo bore na čelu, oko očiju i na nosu. Botox ne utječe na osjetilne živce niti stvara dojam ukočenosti lica.

Botox se može primjenjivati i kod mlađih osoba kod kojih se zbog izražene mimike lica stvaraju jače bore, kako bi preventivno spriječili nastanak dubljih i novih bora.

Aplikacija Vistabel botoxa donosi vidljive rezultate bez radikalnih kirurških zahvata, briše bore, donosi mladolik izgled  i vraća samopouzdanje.

PROČITAJTE VIŠE

 

Želite nas posjetiti?
Dogovorite termin još danas!


Dogovori termin